Novice

Prikaz vseh novic

21.2.2019

Bricsys Welcomes Anna Maria Romeo as Director of Partner Development

V podjetju Bricsys z veseljem pozdravljamo Anna Maria Romero, našo Direktorico za partnerski razvoj. Anna prihaja k nam po 19-ih letih izkušenj v podjetju Autodesk, kjer je pričela z delom v oddelku za Media and Entertainment (Mediji in Zabava). Tam je večino časa delala v programu za partnerski razvoj med panogami, kot del ekipe za prodajo in izobraževanje. Znanje, ki ga je pridobila med svojim mandatom pri Autodesku ji bo vsekakor v pomoč pri novih izzivih tukaj v podjetju Bricsys.

“Z navdušenjem se pridružujem tako sveži in inovativni ekipi”, pravi Romeo. “Bricsys je jasno začrtana pot, ki bo zamajala CAD/BIM programski trg. Verjamem, da Bricsys strankam ponuja tisto pravo, moderno izbiro, ki omogoča uporabnikom izvajati delovne procese na že znani način.”

“Kot del družine Hexagon PPM, nam je sedaj lahko meja samo še nebo. Rada sem del podjetja, ki resnično skrbi za svoje stranke”, Romeo nadaljuje. “Naš obširen načrt za rast, razvoj in prisotnost naših partnerjev odraža ljudem naklonjen pristop. Ta pristop je unikaten in pomembno vpliva na mojo odločitev k pridružitvi podjetju Bricsys.”

Ga. Romeo je diplomirala na univerzi Queen (Kingston, Ontario) s področja Fine Arts / Art History. Obiskovala je tudi šolo za film v mestu Vancouver, kjer se je prvič spoznala s 3D animacijo in vizualnimi efekti. CAE Electronics Commercial in Military Flight Simulator Design Center sta jo vpeljala v svet inženiringa. Njena ljubezen do tehničnega projektiranja je od takrat naprej samo še naraščala.

Dobrodošla, Anna Maria! Veseli nas, da si se pridružila podjetju Bricsys.