Novice

Prikaz vseh novic

3.4.2018

Bricsys Welcomes Heidi Hewett as our User Success Manager

Pri Bricsys z navdušenjem pozdravljamo Heidi Hewett kot našo novo menedžerko za dosežke uporabnikov. Našim strankam bo v pomoč pri izboljšanju produktivnosti z najboljšima DWG aplikacijama - BricsCADⓇ and BricsCADⓇ BIM.

Heidi deluje na CAD-u že od leta 1986 in študentskih začetkov s programom AutoCADⓇ. Po zaključku študija arhitekture, se je pridružila podjetju tehnični podpori podjetja Autodesk. Tu je v njeni 26-letni karieri delovala kot strokovnjak za izobraževanje, inženir za aplikacije in tehnični menedžer za prodajo.


“Že več kot desetletje je veljalo prepričanje, da DWG zapis datoteke ni primeren za napredno projektiranje - da ta ni primeren za strojno in BIM projektiranje. Podjetje Bricsys je dokazalo, da to staro prepričanje ne drži. DWG datoteke so še kako žive in zmogljive. Veselim se, da bomo s skupaj podjetjem Bricsys premaknili DWG do novih in nepredstavljivih dosežkov ter da sem del njihove ekipe.”


-Heidi Hewett, Strokovnjakinja za dosežke uporabnikov , Bricsys


Heidi je svoje dolgoletno znanje pridobila na Univerzi v Koloradu. Tam je dokončala svoj podiplomski študij na področju tehničnih komunikacij ter učenju informacijskih tehnologij. Svojo strast do učenja sedaj prinaša k Bricsys-u. Tu bo pomagala strankam najti najkrajšo pot do uspeha z BricsCAD produkti.