Novice

Prikaz vseh novic

17.4.2018

Bricsys Welcomes Robert Green as our first Bricsys Certified Migration Consultant

Pri Bricsys s ponosom pozdravljamo Robert Green-a, našega prvega Bricsys svetovalca za tranzicijo. Robertovo podjetje Robert Green Consulting je prejelo najboljši tehnični certifikat. Njegove podjetje se sedaj pridružuje Bricsys družini., kjer bo strankam v pomoč pri prehodu na trenutno najboljšo CAD aplikacijo BricsCADⓇ.

Robert je pridobil svojo inženirsko izobrazbo na Georgia Institute of Technology. Izkušnje je nabiral na različnih elektromehanskih projektih za različna podjetja v Silicon Valley. Po diplomi se je izpopolnjeval pri SDRC (prednosti/pomanjkljivosti CAD produktov), GE/CALMA, Bentley, PTC in pri Autodesku. Izkušnje in radovedna narava sta ga pripeljala do njegove prve CAD menedžer vloge.

Leta 1991 je Robert ustvaril lastno podjetje za svetovanje. Z več kot 400 prispevkov objavljenih v CAD Manager’s Newsletter, CADALYST Magazine, je Robert postal glas CAD menedžerjev po celem svetu.

Robert prinaša svoj znanj ena področju prehoda med CAD programi v družino Bricsys. Za več informacij preberite naš intervju z Robertom na Bricsys Blog