Novice

Prikaz vseh novic

31.3.2017

BricsCAD V17.2: up to 5x speed increase, faster command access and new workflows!

BricsCAD V17.2. izboljšuje grafično zmogljivost, dodaja nova uporabna orodja in funkcije, ki bodo še pospešile delovni proces - in še najboljše – za lastnike licenc različice V17 je vse na voljo brezplačno!

Boljša grafična zmogljivost

BricsCAD V17.2 ima odlično grafično zmogljivost. Za tiste, ki uporabljajo rastrske slike na svojih 3D modelih smo pohitrili obnovo REGEN. Grafični prikaz označenih objektov za lažjo izbiro objektov je kar 5x bolj odziven.


Sedaj lahko hitreje zumirate, še posebej v perspektivnem pogledu. Zumiranje preko miškinega koleščka je bolj tekoče. Izboljšali smo izbiro objektov na splošno in tudi grafično zmogljivost izbranih objektov na zelo oddaljenih koordinatah.


BricsCAD V17.2 pospešuje delovanje seznama layerjev in ostalih oken, ki prikazujejo informacije o layerjih. Rastrskim slikam lahko sedaj poljubno nastavimo jakost prikaza, kontraste in osvetlitev.

Hitrejši dostop do ukazov z izboljšavo uporabniškega vmesnika

Quad je BricsCAD-ov unikaten ter prilagodljiv delovni vmesnik. V različici V17.2 je nadgrajen, tako da omogoča še lažjo prilagoditev ukazov, ki jih želimo imeti na voljo. Dodajanje ukazov je enostavno v načinu povleci-spusti ali preko desnega priročnega seznama. Izdelava lastnih kartončkov in ikon je preprosta.


Poleg tega, lahko v različici V17.2 optimiziramo Quad za različna delovna okolja. S prihrankom na času zaradi iskanja ukazov lahko rišemo bolj natančno. In Quad omogoča, da so nam ukazi ob kurzorju miške vedno pri roki. Na orodne palete Tool Palettes si lahko v načinu povleci-spusti poljubno razvrstimo pogosto uporabljene ukaze, šrafure, materiale za renderiranje,...


V različici V17.2. lahko hitro z enojnim klikom zamenjate lastnosti številnim izbranim elementom na orodni paleti Tool Palette. Ukazom na paletah lahko dodajamo tudi makroje.

Novosti za pohitritev dela z večjo natančnostjo

Namigi ponujajo dodatne informacije med izvajanjem ukaza. V različici V17.2 jih lahko poljubno aktiviramo v oknu Tips Configuration. Med številnimi Layout kartončki lahko hitro preklapljamo s kombinacijo tipk Ctrl+PgUp in Ctrl+PgDn.


Posodobili smo pretvorbo v PDF – Publish to PDF. Gonilnik tiskalnika omogoča nadzor nad poljubnimi dimenzijami papirja.


In še več...!

Novosti BricsCAD-a V17.2 smo preleteli samo v grobem, saj jih je preveč za kratko to poročilo. Ne pozabite še na naše ostale posodobitve:


BricsCAD 17.2 ponudba in cene

Lastniki programa BricsCAD V17 prejmejo posodobitev V17.2 brezplačno. Ta je na voljo v več jezikih in za operacijske sisteme Windows, OSX in Linux. Angleško različico za Windows lahko naložite že danes. Različice v drugih jezikih in za druge operacijske sisteme bomo objavljali sproti v naslednjih tednih. S prenosom demo različice lahko v 30-ih dneh testirate različico programa BricsCAD Platinum.


Ali res še nimate programa BricaCAD? Cena zanj se prične pri 450€, nadgradnje pa pri 245€.


Prenos brezplačne demo različice