Novice

Prikaz vseh novic

27.4.2015

Brezplačna nadgradnja Bricsys različice BricsCAD V15.2, vključuje nove funkcije in izboljšave

Od danes dalje je razpoložljiva za prenos. Verzija 15.2 je nadgradnja, ki vsebuje nove in izboljšane funkcije. Pomembna nadgradnja vsebuje sledeče:

Risanje s Quad kurzorjem

Funkcija edinstvenega Quad™ kuzsorja je razširjena, tako da sedaj omogoča tudi risanje entitet. Uporabniki prikličejo Quad s klikanjem deste tipke miške, ne le za modifikacijo označenih entitet, ampak tudi vnašanje novih v risbo.

Spoji pločevine

Pomembna izboljšava oblikovanja pločevine ustvarja spoje pločevine avtomatsko, z BricsCADovo podporo mnogih vrst spojev.

Praznine spojev se avtomatsko ohranijo in uporabnik jih lahko ločeno kontrolira. Nova sistemska spremenljivka določa ciljni CAM sistem za for razpletanje pločevinsatih delov.

Spletni zemljevid

Povezava z zemljevidom vnaša korektno locirane zemljevide v risbo z priklučkom na spletni zemljevid. Ena ali več podatkovnih ravnin se lahko označi za prenašanje kot slikovne datoteke; uporabniki lahko določijo osnovno resolucijo in število delov, na katere se naj podatki razdelijo. Deset zadnje uporabljenih povezav je shranjenih za nadalnje obdelave. Dialog Geografične lokacije je preoblikovan, tako da lahko uporabniki določijo in shranijo podatke geografske lokacije v risbah.

Dodatne funkcije

Verzija 15.2 prav tako ponuja uporabnikom sledeče izboljšave in še mnogo veča:

  • Osnovno urejanje 3D ploskev teles vsebuje geometrijo krivulje
  • Ofset s prejšnjimi ploskvami 3D teles kot tudi odkritimi omejitvami.
  • Uvoz 3D podatkov iz BIM in SketchUp datotek
  • Dialog nastavitev zajeten multi-linijski tekst
  • Podpiranje fotometričnih IES datotek in spletnih-stilnih luči
  • Avtomatsko-kompletirani ukazi z iskanjem sredne-napisanega teksta

Cene in razpoložljivost

Ta posodobitev je brezplačna. Vsi BricsCAD uporabniki z V15 licenco lahko prenesejo to posodobitev brezplačno iz Bricsysove spletne strani. Slovenska verzija je sedaj razpoložljiva.

Novi uporabniki lahko poizkusijo BricsCAD za Windows, Linux in Mac 30 dni brezplačno s prenosom iz www.bricsys.com. Za popolni seznam sprememb si oglejte Sekcijo Opombe različic na Bricsysovi spletni strani www.bricsys.com/common/releasenotes.jsp.