Novice

Prikaz vseh novic

6.4.2017

Intergraph® CADWorx® Plant 2017 R1 now runs on the AutoCAD® and BricsCAD® platforms

Ghent, Belgium - HUNTSVILLE, Ala., 6.April, 2017 – Intergraph® Process, Power & Marine (PP&M), del skupine Hexagon in vodilni ponudnik inženirske programske opreme za tehnologijo, energetiko in pomorstvo, naznanja skupaj s podjetjem Bricsys®, svetovnim ponudnikom BricsCAD DWG programske platforme, izid programske opreme Intergraph CADWorx® Plant 2017 R1.

Rick Allen, predsednik podjetja Intergraph CADWorx & Analysis Solutions sporoča: “Strankam smo ustregli, da aplikacija deluje tudi na drugi programski platformi. Naši cenjeni uporabniki se lahko sedaj prosto odločijo, ali bo zadnja različica CADWorx delovala na BricsCAD ali AutoCAD platformi.”


Poleg možnosti izbire programske platforme, se CADWorx še naprej razvija in ponuja zmogljiva ter prilagodljiva orodja za hitro in enostavno izdelavo inteligentnih 3D tovarniških modelov. CADWorx še vedno nudi uporabnikom vse znane prednosti ter skrbi za to, da imajo projektanti in inženirji vsa potrebna orodja za učinkovito izdelavo projektov.


BricsCAD je najbolj znan po zmogljivi kombinaciji 2D načrtovanja in 3D modeliranja. Na voljo je v 3-h programskih različicah:

  • BricsCAD Classic ponuja stroškovno ugoden uvod v CAD projektiranje s poudarkom na 2D načrtovanju
  • BricsCAD Pro dodaja orodja za 3D modeliranje in programiranje ter možnost uporabe drugih programskih aplikacij
  • BricsCAD Platinum vsebuje napredne funkcije, npr. 3D povezave, modeliranje sestavov in dostop do BIM in modula za oblikovanje pločevine


“CADWorx deluje povsem enako na BricsCAD in AutoCAD platformah. Uporabniki bodo zadovoljni z nižjimi stroški investicije in prilagodljivim licenciranjem programov BricsCAD Pro in BricsCAD Platinum. ” sporoča Keith Denton, podpredsednik za poslovni razvoj, Intergraph CADWorx & Analysis Solutions.


“Sodelovanje s CADWorx ekipo pri vpeljavi tako močne inženirske programske aplikacije na našo platformo je bilo odlično. CADWorx uporabnikom smo ponudili enako izbiro orodij, kot jih že poznajo in to brez potrebe po dodatnem izobraževanju.” sporoča Erik De Keyser, generalni direktor podjetja Bricsys.


Obiščite spletno stran ppm.intergraph.com/products/3d-product-family/cadworx za več informacij o paketu CADWorx Suite.


Na BricsCAD-u poleg CADWorx deluje tudi modelirnik GT STRUDL® CAD. Ta strankam omogoča enostavno izdelavo modelov za analize in prikaz rezultatov v istem CAD delovnem okolju.


Intergraph CADWorx & Analysis Solutions omogočajo projektantom in inženirjem tekočo izmenjavo podatkov, ohranjanje natančnosti in povečanje produktivnosti. Programski paket CADWorx Plant Design Suite omogoča izdelavo pametnih 3D tovarniških modelov na osnovi DWG zapisa datoteke. CAESAR II® je svetovno najbolj razširjen program za stresne analize cevovodov, PV Elite® in Visual Vessel Design™ za načrtovanje shranjevalnih posod, GT STRUDL za napredne gradbene rešitve in TANK™ za načrtovanje ter analizo oljnih cistern.


Več informacij o Intergraph analitičnih rešitvah na ppm.intergraph.com/analysis.


Tehnični forum Intergraph Technical User Forum (TUF) LinkedIn nudijo veliko spletnih pogovorov o večletnih izkušnjah med uporabniki. Za pridobitev več znanja o CADWorx se povežite z ostalimi Intergraph uporabniki na ppm.intergraph.com/technical-user-forums.


Skupina ARC Advisory Group, vodilno podjetje za industrijske analize, po oceni podjetja Intergraph podjetje št.1 s svetovno ponudbo inženirskih rešitev na področju načrtovanja proizvodnih obratov (tehnologija, energetika, pomorstvo) na osnovi njihove študije “Engineering Design Tools for Plants & Infrastructure Global Market Research Study Market Analysis and Forecast Through 2020.”


O Intergraph tehnologiji, energetiki in pomorstvu

Ob bližnji menjavi imena znamke na Hexagon PPM, je Intergraph Process, Power & Marine del Hexagon-a vodilni globalni ponudnik programske opreme za inženiring, gradbeništvo, vodenje proizvodnih obratov, ladjedelništva,...


Process, Power & Marine (tehnologija, energetika, pomorstvo) je del Hexagon-a (Nasdaq Stockholm: HEXA B; hexagon.com), vodilnega in globalnega ponudnika informacijske tehnologije za večjo produktivnost in kvaliteto na področju prostorskega in industrijskega načrtovanja.


O podjetju Bricsys

Bricsys je globalni ponudnik DWG programske opreme, na trgu poznan kot BricsCAD – zmogljiv program za 2D načrtovanje, 3D modeliranje, oblikovanje pločevine in BIM projektiranje. BricsCAD nudi vse poznane DWG 2D funkcije ter dodaja hitra orodja za 3D direktno modeliranje.


BricsCAD ponuja več za manj. Uporabniki imajo možnost trajne uporabe licence (brez najema). Študentom in izobraževalnim ustanovam je program na voljo brezplačno. Več informacij o Bricsys na www.bricsys.com.


Kontakt za stike z javnostjo:
Sander Scheiris
+32-9-244 0167
press@bricsys.com