CAD платформа со алатки што ги познавате и сакате. И повеќе.

BricsCAD ® ќе ве натера да се чувствувате како дома од самиот почеток

BricsCAD нуди комплетно нов свет за тие што одат преку AutoCAD® хоризонтот. Помеѓу растечката популација на корисници, BricsCAD е познат по своите комбинации на богати функции на 2D цртање и 3D моделирање.

Спореди го BricsCAD® со AutoCAD®
"Ние транзитиравме во BricsCAD откако користевме друга CAD-програма која создаваше болно искуство. Претходната CAD програма ја намали нашата продуктивност поради неуспеси во софтверот, недостатокот на чести надградби, отсуството на техничка поддршка и слабоста на поддршка за апликации од трети лица. Сега овие проблеми се историја со BricsCAD. "
Повеќе коментари од клиенти

BricsCAD за AutoCAD корисници бесплатна екнига

Се шо AutoCAD® корисниците треба да знаат за BricsCAD® е во екнигата. Бесплатна е.

Земете ја вашата бесплатна копија

BricsCAD го има во три изданија

Како полноправна 2D & 3D CAD софтверска програма, BricsCAD им го нуди на професионалците едно од најнапредните и интуитивни решенија за цртање и моделирање кое е достапно. Достапно во три изданија и отворен за надворешни програмери, тоа е многу повеќе од било која алтернатива на AutoCAD ® .

Надгради од

BricsCAD® Classic

Најпристапен влев во CAD, фокусирано главно на 2D.

 • Сите препознатливи CAD функционалности
 • Комплетна LISP поддршка со vl-, vlr-, vla- и vlax- поддршка
 • Bricsys 24/7 конективност со облак
 • Флексибилно лиценцирање

Купете за

Вклучена приоритетна поддршка и голема надградба 1

BricsCAD® Pro

BricsCAD Pro додава 3D Моделирање и пристап до комплетниот пакет на алатки за програмирање.

 • Сите препознатливи CAD функционалности
 • Комплет LISP, VBA, BRX & .NET поддршка
 • Bricsys 24/7 конективност со облак
 • Флексибилно лиценцирање
 • Директно 3D Моделирање
 • Рендерирање, материјали и осветлување
 • Пристап до апликации од трети страни

Купете за

Вклучена приоритетна поддршка и голема надградба 1

BricsCAD® Platinum

BricsCAD Platinum додава напредни функции како 3D Ограничувања, Моделирање со Склопување, BIM и лим

 • Сите препознатливи CAD функционалности
 • Комплет LISP, VBA, BRX & .NET поддршка
 • Bricsys 24/7 конективност со облак
 • Флексибилно лиценцирање
 • Директно 3D Моделирање
 • Рендерирање, материјали и осветлување
 • Креирање на 3D ограничувања
 • Препознавање на Дизајн Намера
 • Моделирање со склопување
 • Деформабилно Моделирање
 • 3D Споредба

Купете за

Вклучена приоритетна поддршка и голема надградба 1

Флексибилно лиценцирање. Нема присилни претплати.

Ние знаеме дека имате треба да работите, и дека нашите производи се критични алатки. Ние ветуваме дека ќе направиме да е едноставно да го поседувате BricsCAD.

Прочитајте повеќе