Купете BricsCAD V18 производи денес со специјалната цена за лансирањето! Оваа промоција завршува на 30 Ноември 2017.

BricsCAD V18 е тука.
Првиот all-in-one дизајн решение во .dwg

Откријте го BricsCAD

Сподели, коментирај, соработувај. 24/7

Откријте го Bricsys 24/7

BricsCAD BIM.
Lifts creativity,
not complexity.

Откријте го BricsCAD BIM

Пробајате го BricsCAD 30 дена бесплатно

Достапно од

BricsCAD

Препознатливи 2D и 3D Direct Modeling CAD опции

BricsCAD BIM

Креирај и менаџирај градежни проекти

BricsCAD Sheet Metal

Креирај, преработи и одпакувај делови од лим.

Bricsys 24/7

Соработувајте на конструктивни проекти во облакот

Latest News

forum

Го отворивме форумот за целата CAD заедница

Секој може да постира и одговара на прашања и без Bricsys сметка. Форумот е директно достапен на forum.bricsys.com наместо да е внесен во вебсајтот на Bricsys.

Одете кон форумот

Клиенти кои користат BricsCAD