Novice

Prikaz vseh novic

8.5.2019

Bricsys welcomes Elevate Technologies as a US reseller of Bricsys solutions

Ekipa Bricsys z veseljem pozdravlja Elevate Technologies, zastopnika za Brisys v ZDA. Len Kalmer in Carl Adams prihajata k nam z več kot 20-letnimi izkušnjami na področju CAD prodaje.

Po tem ko je Sage CAD postal eden največjih Autodeskovih prodajalcev v Ameriki, sta Len in Carl prejela Autodeskovo priznanje “US Dealer of the Year”. V letu 2005 se je Sage CAD pridružil podjetju Imaginit Technologies, uspešnemu Autodesk prodajalcu. V naslednjem desetletju sta Len in Carl imela v lasti Plant Design Solutions, s sedežem Houston Texas, enemu največjih Hexagon PPM CADWorx® prodajalcev na svetu. Hexagon je lansko leto prevzel Plant Design Solutions. Veseli smo, da Len in Carl prinašata svoje bogate izkušnje s CAD trženjem k nam v podjetje Bricsys.

“Resnično sva navdušena nad kvaliteto, hitrostjo in zanesljivostjo vseh Bricsys produktov“, pravi Adams. “V zadnjih dveh desetletjih sva spremljala rast BIM-a na trgu in sva prepričana, da bo BricsCAD® BIM dobro sprejet.”

Kalmer je dodal: “BricsCAD® ima s primerno ceno, trajnim licenciranjem in 2018 .dwg kompatibilnostjo svetlo prihodnost. Vesela sva, da ponovno sodelujeva z našimi talentiranimi prijatelji pri Hexagon, PPM, in da lahko našimi nekdanjim Autodesk strankam ponudiva boljšo izbiro.“

Več o Elevate Technologies LLC

Elevate Technologies LLC je nov tehnološki napredek s težnjo po izvrstni prodaji in storitvah v zvezi z revolucionarnimi AEC CAD rešitvami. www.elevatetechnologiesllc.com