Novice

Prikaz vseh novic

19.3.2019

Bricsys Welcomes Jeroen Walhof as Director, Global Application Partner Development

V podjetju Bricsys z veseljem pozdravljamo Jeroen Walhof-a, našega novega direktorja na področju partnerstva za globalni razvoj aplikacij. Pred prihodom v Bricsys je Jeroen 10-let deloval v podjetju Tech Soft 3D kot razvojni menedžer za produkt AutodeskⓇ AutoCADⓇ OEM.

G.Walhof je rojen na Nizozemskem, kjer je tudi odraščal. Po diplomi iz strojništva na fakulteti HTS Tilburg je odpotoval v Ameriko in se zaposlil v podjetju s pršilnimi gasilskimi napravami v mestu Lansdale, Pennsylvania. V zadnjih 32-ih letih je bil CAD uporabnik na področju požarne zaščite in kuhinjske notranje opreme.

Danes pristopa k CAD tehnologiji z druge strani in pomaga razvijalcem programov preiti na BricsCADⓇ Solution Build (BSB), platformo za zunanje CAD aplikacije.

Za razliko od ostalih OEM produktov, BSB nudi razvijalcem polno zmogljivi BricsCADⓇ kot osnovo za njihove aplikacije. To uporabnikom omogoča enkratno namestitev enega CAD produkta skupaj z zunanjo aplikacijo in uporabo celotne BricsCADⓇ funkcionalnosti.