Novice

Prikaz vseh novic

21.2.2019

Bricsys Welcomes Robert Green as Director of Implementation

Manj kot leto dni nazaj smo v podjetju pozdravili Robert Green-a, našega prvega svetovalca Bricsys Certified Migration Consultant. Danes ponosno najavljamo, da je Robert postal naš direktor za implementacije (Director of Implementation). Njegova odgovornost bo uspešen tehničen in finančen prehod strank na program BricsCAD®. Ta zahtevna naloga kar najbolje ustreza Robertovim sposobnostim.

Njegova primarna naloga bo sestava ekipe strokovnjakov po celem svetu. Ti bodo pomagali CAD uporabnikom pri hitrem in enostavnem prehodu na danes najboljši CAD sistem na DWG osnovi. Robertovo globoko znanje bo v pomoč tudi našim razvojnim ekipam pri poenostavljanju instalacij, prilagajanju in upravljanju družine produktov BricsCAD®.

Z njegovimi besedami: “Sprašujete zakaj Bricsys? Ker mi je všeč podjetje, njihovi produkti in zaposleni. Že ob prvem obisku podjetja Bricsys v Ghent-u sem začutil njihovo navdušenje pri razvoju produktov za strojno, Bim in CAD projektiranje na DWG osnovi. Podjetje deluje v smeri, za katero menim, da bo spremenila CAD trg in pri tem želim sodelovati!”

Tisti, ki ste do sedaj z veseljem spremljali Robertove CAD Management kolumne ne obupujte. Njegova ljubezen do CAD menedžmenta in pisanja se bosta nadaljevala. Prosimo pridružite se nam k dobrodošlici Robertu Green v podjetju Bricsys.