Novice

Prikaz vseh novic

2.6.2017

The Bricsys 2017 Conference

Priprave na konferenco Bricsys 2017 v Parizu (Francija) so v polnem teku in navdušenje je že veliko. Dogodki, ki se trenutno odvijajo obetajo, da bo letošnja konferenca povsem drugačna od lanskoletne. Torej, če se do sedaj še niste udeležili nobene konference, ali pa nas spremljate že dolgo, označite na koledarju datum 25.oktober, obiščite nas v Parizu ter odkrijte DWG bodočnost!

Konferenca Bricsys 2017 vas bo navdušila

Bricsys konferenca po potekala 25.oktobra 2017 v Carrousel du Louvre v Parizu, Francija. V preteklosti smo obisk konference omejili le na naše prodajne partnerje in razvijalce programov. V letu 2017 bomo to spremenili. V zadnjih 15-ih letih je baza uporabnikov programa BricsCAD skokovito narasla. In tokrat so povabljeni vsi, ki pri svojem delu uporabljajo CAD programe!


Osredotočili se bomo na novosti v CAD tehnologiji. Gostili bomo predavanja o bodočnosti projektiranja v oblaku Cloud, DWG kompatibilnosti in implementaciji umetne inteligence v CAD. Naši strokovnjaki bodo predstavili tudi BIM tehnologijo, 3D direktno modeliranje, strojno načrtovanje in še več...


Konferenca Bricsys 2017 je priložnost za odkritje novosti v programu BricsCAD in spoznavanje naših sorodnih produktov. Obiščite nas in se pridružite naši skupnosti ter spoznajte naše najboljše razvijalce aplikacij. Konferenca je odlična priložnost za vzpostavitev novih stikov s CAD strokovnjaki. In še več, vse to boste lahko uživali ob dobri pariški kuhinji ter pijači. Seveda pa bomo, kot vedno, obisk zaključili z neverjetno zaključno zabavo!


Želimo vas spoznati v Parizu!

Če se prijavite sedaj, boste predčasno prejeli vstopnico za samo €95. Po 16.juliju 2017 bodo te na voljo za €150. Več informacij najdete na bricsys.com/conference/.