Novice

Prikaz vseh novic

17.11.2015

BricsCAD V16 za Mac je sedaj razpolžljiv

BricsCAD V16 za Mac je sedaj razpolžljiv z izobljšanim arhitekurnim BIM oblikovanjem, 3D modeliranjem in uporabnostjo znotraj Macintosh platforme.

Gent, Belgija: 17. november 2015 -- Bricsys je zadovoljen, da lahko objavi današnjo razpoložljivost BricsCAD V16 za Mac. Inovativni CAD sistem omogoča 2D načrtovanje, 3D modeliranje, oblikovanje pločevine in BIM achitekturo -- vse v svteovnem standardnem .dwg datotečnem formatu.

Nove 2D in 3D funkcije v V16

BricsCAD V16 občutno razširja funkcijo edinstvenega Quad kuzorja, tako da prav tako riše objekte in jih ureja. Quad je enostavno prilagodljiv v V16.

Uporabniki izdelujejo boljše risbe s pomočjo novega dinamične asociativne funkcije razvrščanja ki se kreira in ureja linearno, pravokotno, polarno, 3D in vzdolž poti. Transparentnost se lahko uporabi pri objektih, ravninah in plotanju. Tekst je izboljšan z multi-vrstičnimi odstavki in avtomatskim zlaganjem frakcij.

Sedaj se lahko ploščice zemljevidov plasirajo preko spletnih kartografskih servisov in risbe se lahko natančno locirajo z uporabo geografskih koordinat.

BricsCAD V16 razširja kreiranje 3D objektov na 3D ploskve, ki se lahko urejajo kot 3D telesa, vključujoč uvožene iz drugih CAD programov. Nova različica uvaža in popravlja sestavljanke iz SCAD programov, kot sta Solidworks in Inventor in dodatno uvaža 3D modele iz popularnega SketchUp konceptualnega modelirnega orodja in BIM podatke iz IFC datotek.

BricsCAD BIM (building information model) za arhitekturno oblikovanje sinhronizira 3D modele z 2D prerezi, ravninami in detajli ter bere in zapisuje IFC datoteke iz drugih BIM sistemov. Vsi gradbeni materiali in kompozicije v BIM bazi podatkov so dostopne preko priključne BIM plošče. BricsCAD kreira sobne objekte v V16, ki so vezani na stenske objekte. Izberite okna in vrata iz knjižnice ali kako drugače kreirajte svoje z nastavitvijo parametrov v plošči Lastnosti.

Funkcija preoblikovanja risbe z generiranjem dopušča uporabnikom generiranje 2D risb, detajlov, prerezov in skupinskih pol v nekaj sekundah iz modulov 3D, BIM in pločevinastih modelov, z uporabo stilov.

BricsCAD Sheet Metal

V BricsCAD V16 so funkcije za Pločevino postale opcijski dodatek. Nove funkcije v V16 vsebujejo avtomatsko barvanje, odbojna kolena, dodatne spoje in reliefne oblike. Vse nove serijske procesne olajšave omogočajo uporabnikom hitro produciranje družin pločevinastih delov, različnih velikosti. Podpora za CAM sisteme je razširjena na CYBELEC in DELEM.

Cene in razpoložljivost

Angleška verzija BricsCAD V16 za Windows je od danes na razpolago. Prevodi v druge jezike in platforme bodo realizirani v prihajajočih tednih. Brezplačni prenos omogoča 30-dnevno poskusno verzijo vseh funkcij Platinum izdaje.

Z BricsCADom boste dobili več za manj. Cene za BricsCAD V16 se pričnejo pri samo €410/$520 za Classic izdajo. Druge izdaje in dodatne možnosti onudijo oblikovanje Pločevine, BIM načrtovanje in 3D izmenjavo podatkov -- vse bazirano na .dwg formatu.