Toon al het nieuws
Vertaal
Bricsys

Bricsys® is een wereldwijde leverancier van dwg engineering en design software die op de markt wordt gebracht onder het BricsCAD® merk.

Contacteer ons

Tyco’s SprinkCAD software beschikbaar op Bricscad

14-feb-2011 BricscadApplicationsTycoSprinkCAD

Gent, België en Landsdale PA, USA, 16 februari 2011. Bricsys NV en Tyco Fire Protection Products kondigen gezamenlijk SprinkCAD voor Bricscad aan. Deze vooruitstrevende software voor Fire Protection Products - in het verleden alleen beschikbaar voor AutoCAD - is nu ook beschikbaar voor Bricscad. Een tweede, Residential, versie voor de huiselijke markt is exclusief beschikbaar op Bricscad.

SprinkCAD is de wereldwijd vooruitstrevende software voor het ontwerpen van sprinkler systemen. De geschiedenis van de software gaat terug tot 1986. Sindsdien is het continu doorontwikkeld en verbeterd op basis van de ervaringen van duizenden gebruikers.

SprinkCAD omvat de volledige versies van SprinkCALC en SprinkSLIC en biedt hiermee een krachtige en geavanceerde editor voor Hydraulic Calculation en biedt tevens een complete Fire Sprinkler Stock Listing (stuklijst).

Om tegemoet te komen aan de altijd veranderende behoeftes aan compatibiliteit van CAD bestanden en lagere prijzen ondersteunt SprinkCAD niet alleen de AutoCAD versies tot 2011, maar is het ook beschikbaar voor het Bricscad V11 platform.

SprinkCAD is gebouwd op de 3D Riser utility en biedt nu ook een volledige 3D Residential versie voor diegenen die niet alle functionaliteit van SprinkCAD v3.5 nodig hebben. Deze Residential versie is exclusief beschikbaar voor Bricscad.

"Deze release voor het Bricscad platform breidt ons potentieel uit met een zeer prijsgunstige oplossing zonder in te leveren op functionaliteit," - zegt Mike Mahomet, SprinkCAD Business Manager. " Met SprinkCAD nu op Bricscad" – vervolgt hij – "dekken we zowel de high end en de huiselijke markt af en zijn we zeer competatief," .

"De beschikbaarheid van SprinkCAD op het Bricscad platform is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen de engineers van Tyco Fire protection Products en ons technische team" voegt Erik De Keyser, CEO van Bricsys toe. "De wereldwijde beschikbaarheid van SprinkCAD voor Bricscad is wederom een belangrijke bevestiging van onze strategie om de belangrijkste speler te zijn in de markt van alternatieve platforms op het .dwg bestands formaat."

Over Tyco Fire Protection Products.

Tyco Fire Protection Products werkt wereldwijd om de levens en eigendommen van mensen te beschermen middels innovatieve brandblus technologieën en biedt bouwproducten voor building support systemen en piping installaties. Meer dan 3,000 Tyco Fire Suppression & Building Products medewerkers werken wereldwijd aan het ontwerp, productie en ondersteuning van brand protectie- en mechanische systemen. Tyco Fire Suppression & Building Products biedt daarbij superieure service, levering en innovatie. Voor meer informatie over SprinkCAD: www.sprinkcad.com

Over Bricsys

Bricsys heeft meer dan 70 kantoren en is actief op 4 continenten. We opereren in twee markten, vertegenwoordigd door onze twee voornaamste producten: Bricscad, het volwaardige alternatief in de DWG-wereld en Vondle PIM, een uniek, internet gebaseerd (Saas) samenwerkings en project management platform. Een groeiend aantal applicatie ontwikkelaars ondersteunt Bricscad en Vondle PIM. Vanuit onze Nederlandse organisatie bieden wij u lokale ondersteuning en standaard trainingen. Indien u verdere vragen heeft over Bricscad of Bricsys, neem dan contact met ons op. Bricsys is een founding member van de Open Design Alliance (ODA).

Voor meer informatie over Bricsys: www.bricsys.nl