Nieuwsoverzicht

Toon al het nieuws

17-apr-2018

Bricsys verwelkomt Robert Green als onze eerste Bricsys Certified Migration Consultant

Iedereen bij Bricsys is erg trots om Robert Green te verwelkomen als onze eerste Bricsys Certified Migration Consultant. Het bedrijf van Robert - Robert Green Consulting - heeft onze hoogste technische certificering behaald. Vandaag voegt Robert Green Consulting zich bij de Bricsys-familie om klanten te helpen migreren naar de beste op DWG-gebaseerde CAD-toepassing die vandaag beschikbaar is - BricsCADⓇ.

Robert behaalde zijn ingenieursdiploma aan het Georgia Institute of Technology en maakte al vroeg in zijn carrière een overstap naar de westkust. Hij werkte aan verschillende elektromechanische ontwerpprojecten voor een verscheidenheid aan bedrijven in Silicon Valley. Robert leerde de ins-en-outs van CAD-producten van SDRC, GE / CALMA, Bentley, PTC en Autodesk. Deze ervaring, gekoppeld aan zijn nieuwsgierige aard, bracht Robert naar zijn eerste CAD-managementrol.

In 1991 startte Robert zijn eigen adviespraktijk en de rest is geschiedenis. Met meer dan vierhonderd exemplaren van zijn CAD Manager-nieuwsbrief gepubliceerd in CADALYST Magazine, is Robert de industriestem voor CAD-managers over de hele wereld.

Nu brengt Robert zijn diepgaande kennis van CAD-migratie naar de BricsCAD-productfamilie. Wilt u meer weten? Lees dan ons interview met Robert in het Bricsys Blog