Nieuwsoverzicht

Toon al het nieuws

2-jun-2017

De Bricsys 2017 Conferentie

We zijn klaar voor de Bricsys 2017 Conferentie in Parijs en we zijn er erg enthousiast over. De opzet van de conferentie van dit jaar is anders dan die we in het verleden hebben gehouden. Dus, of u nog nooit erbij bent geweest, of als u al een keer heeft deelgenomen, markeer uw agenda's - 25 oktober - en ben erbij in Parijs om de toekomst van .dwg te ontdekken!

De Bricsys 2017 Conferentie zal verhelderend zijn

De Bricsys Conferentie zal op 25 oktober 2017 worden gehouden in het Carrousel du Louvre in Parijs. In het verleden was de aanwezigheid van onze conferentie beperkt tot onze verkooppartners en applicatieontwikkelaars. In 2017 veranderen we dat. Het aantal BricsCAD gebruikers is exponentieel gegroeid in de laatste vijftien jaar. Om dat te vieren nodigen wij voor de conferentie iedereen uit die computer-aided design tools gebruikt!


Maak je klaar voor een dag die erop gericht is wat er in de CAD-technologie staat te gebeuren. We hosten sessies over de toekomst van het ontwerp in de Cloud, .dwg compatibiliteit, en de implementatie van Artificial Intelligence in CAD. Onze experts leveren ook sessies over Building Information Modeling, 3D directe modellering, mechanisch ontwerp en nog veel meer ...


De Bricsys 2017 Conference is de perfecte plek om te ontdekken wat er nieuw is in BricsCAD en te leren over onze complementaire producten. Kom en neem deel aan de community en ontmoet onze top applicatie ontwikkelaars. De conferentie is ook een grote kans om kennis te maken met andere CAD professionals. Nog beter, u zult de mogelijkheid krijgen om deze relaties op te bouwen onder het genot van de fijne Parijse hapjes en drankjes. En natuurlijk - in klassieke Bricsys stijl - zullen we een ongelooflijke After Party organiseren!


Wij willen u graag ontmoeten in Parijs!

Wanneer u zich u registreert krijgt u een Early Bird Ticket voor slechts €95. Na 16 juli 2017 zal de ticket prijs €150 zijn. Voor meer informatie bezoek bricsys.com/conference/.