Nieuwsoverzicht

Toon al het nieuws

31-mrt-2017

BricsCAD V17.2: tot 5x performance verbetering, sneller toegang tot commando's en nieuwe workflows!

BricsCAD V17.2 vergroot de performance, voegt nieuwe handige tools toe en en bevat een krachtige set van workflow-enhancing functies – en, het allerbeste, het is gratis voor gebruikers van V17!

Een Display Performance Boost

De display performance van BricsCAD V17.2 is spectaculair. We hebben de REGEN snelheid voor gebruikers die raster images gebruiken in hun 3D modellen verbeterd. Overal is de entity selectie verbeterd met een 5x snellere display highlight rendering.


U kunt nu sneller zoomen, zeker wanneer u in perspective views werkt. Wat u ook zult merken is dat het zoomen via het muiswiel gelijkmatiger gaat. We hebben ook de overal selectie en display performance verbeterd in tekeningen die entiteiten bevat in extreme coordinaten.


Met BricsCAD V17.2 kunt u de drempel voor layer filter removal bij het laden van tekeningen beheren. Dit versnelt de performance van de Layer Explorer en andere dialogen die display layer informatie tonen. Wanneer u met raster images werkt, ondersteunt V17.2 nu image settings zoals fade, contrast en brightness.

Snellere Command Access door Usability & Interface Verbeteringen

De Quad is BricsCAD’s unieke, aanpasbare heads-up interface. In V17.2 hebben we de Quad verbeterd door hem gemakkelijker te configureren om door u gewenste commando's te tonen. U kunt nu gemakkelijk commando's aan de Quad tab toevoegen via drag-and-drop, of via een right-click context menu. Het aanmaken van uw eigen tabs en buttons is vereenvoudigd.


V17.2 biedt u de optie om een geoptimaliseerde QUAD aan te maken voor iedere Workspace die u gebruikt. Minder tijd nodig om commando's te selecteren betekent sneller en meer accuraat ontwerpen. De Quad is de beste manier om uw commando's in uw cursor te zetten wanneer u ze wilt gebruiken. BricsCAD’s Tool Palettes geven moeiteloos drag-and-drop toegang tot uw meest gebruikte commando's, hatch patterns en render materialen.


In V17.2 kunt u de properties van multiple Tool Palette items met één muisklik aanpassen. U kunt nu ook macro's in de command strings van uw Tools gebruiken.

Nieuwe Functies die u helpen uw werk sneller en accurater te doen

De Tips widget toont additionele informatie bij gebruik van commando's en in V17.2 kunt u beslissen of en wanneer de widget verschijnt door middel van de nieuwe Tips Configuration dialog box. U kunt snel door de layout tabs lopen door de Ctrl+PgUp en Ctrl+PgDn keys te gebruiken.


We hebben de Publish to PDF aangepast voor een smoother publishing proces. De Print to PDF driver is verbeterd met de mogelijkheid om custom papier formaten te beheren. In V17.2 kunt u de in de Publish dialog opgeslagen registry settings gebruiken om uw PDF output in te stellen en heeft u de mogelijkheid deze settings separaat van de settings bij het ExportPDF commando te beheren.


En er is meer - Heel veel meer!

We hebben u hiermee slechts een selectie kunnen weergeven van de nieuwigheden in BricsCAD V17.2! Er is veel meer beschikbaar. Probeer dit zelf uit, of kijk in de releasenotes.


Prijzen en beschikbaarheid van BricsCAD V17.2

BricsCAD V17.2 is een gratis update voor onze huidige V17 klanten. Het is beschikbaar voor het Windows, OS X en Linux operating system. U kunt vanaf vandaag de Engelstalige versie voor Windows downloaden. V17.2 voor de additionele platforms komt in de komende weken uit. De download beidt een gratis 30-dagen trial van alle functionaliteit van de BricsCAD Platinum versie


Heeft u BricsCAD nog niet? De prijs van BricsCAD V17 is vanaf slechts €450, en upgrades zijn beschikbaar vanaf €245. Prijzen zijn exclusief BTW.


Download de gratis trial